Vrăjitorul meu personal de gene! Recenzia Rimelului Lashcode. Cum acţionează?

Fetelor,

o altă postare din seria ‘în căutarea rimelului ideal’. Sper, de asemenea, că este ultima deoarece propunerea de astăzi mi-a îndeplinit toate aşteptările până în prezent. Sunteţi curioase despre noul succes?

Mă refer la Lashcode – rimelul care mi-a recreat machiajul. Am descoperit Lashcode în timp ce căutam un produs care să înlocuiască o dezamăgire foarte costisitoare Lancôme Définicils. Aceasta a fost o altă ocazie în care am constatat că genele mele şi produsele cosmetice Lancôme nu ‘văd ochi pe ochi’. Mă bucur că nu am ales produse de farmacie şi am comandat, în schimb, rimelul Lashcode. Nu rişti, nu câştigi. Riscul, cu siguranţă, a meritat.

Ce pot spune despre rimelul Lashcode?

În primul rând…

Rimelul Lashcode chiar poate să ofere atât un machiaj obişnuit de zi, cât şi un machiaj de seară în oraş. Nu, nu doar poate… este super! Produsul este disponibil doar în culoarea neagră, totuşi, este cel mai intens negru pe care l-am văzut vreodată pe genele mele. Un strat de produs oferă o definire incredibilă genelor.

Alegeţi rimelul Lashcode oricând doriţi să obţineţi gene mai dese, mai pline, mai lungi, mai bine definite şi mai sănătoase.

Cred că rimelul Lashconde oferă un astfel de machiaj datorită spiralei. Bagheta mică din silicon este alcătuită din peri de diferite mărimi – aceştia perie foarte bine genele, acoperindu-le cu o cantitate adecvată de rimel pentru un efect foarte expresiv, fără a fi strident. Este primul rimel care nu îmi lipeşte genele. Îmi permite să acopăr chiar şi genele mici din colţul ochiului.

Ce altceva pot spune despre rimeleul Lashcode? Este un rimel foarte rezistent, care se menţine neschimbat timp de multe ore chiar şi în zilele fierbinţi sau cele ploioase. La început am crezut că este un produs cosmetic rezistent la apă, acesta fiind atât de rezistent. Am crezut greşit – dacă ar fi fost un produs rezistent la apă, nu ar mai fi atât de uşor de îndepărat cu o apă micelară obişnuită.

În al doilea rând…

Tocmai am menţionat că produsul Lashcode nu este doar un rimel. Este un produs de susţinere a genelor. Este primul rimel pe care l-am testat, care include atât de multe substanţe de îngrijire, esenţiale pentru creşterea corespunzătoare a genelor şi menţinerea condiţiei genelor. O îngrijire zilnică a genelor, fără a renunţa la machiaj – o opţiune minunată pentru mine.

Şi pentru că am menţionat substanţe de îngrijire, Lashcode conţine – printre altele – Extract de Germeni de Soia, Extract de Germeni de Grâu, Baicalin, Provitamina B5, Vitamina E, Arginină.

După două săptămâni de utilizare a rimelului, genele mele sunt ceva mai lungi şi mai elastice. Acoperite cu produs, acestea au un aspect spectaculos şi sunt definite în mod natural – am fost întrebată dacă genele mele au crescut sau dacă este efectul rimelului. Nimeni nu m-a crezut că un rimel poate defini atât de frumos genele. După îndepărtarea machiajului, am observat că genele mele au căpătat mai multă rezistenţă datorită produsului Lashcode; cad mult mai puţine. Am impresia că am mai multe gene şi că sunt mult mai lungi.

Datorită rimelului Lashcode, am descoperit care este înţelesul machiajului perfect de ochi.

Există persoane interesate de acest produs uluitor? 🙂

Paula

Hei! Mă bucur să te văd! Sunt Paula. Dacă îndrazneşti să stai cu mine, te voi introduce în lumea secretelor de machiaj şi ingredientelor produselor cosmetice, îţi voi oferi sfaturi despre cum poţi prepara tonere faciale acasă, măşti şi bombe de îngrijire a pielii, incredibile pentru baie. Fă-te comodă!

25 Comentarii “Vrăjitorul meu personal de gene! Recenzia Rimelului Lashcode. Cum acţionează?”

  1. Iulia_Z

    Rimelul ofera un efect de gene lungi, dese si bine separate. Datorita aplicatorului din silicon cu o forma ideala, ajunde usor chiar si la cele mai scurte gene. Lashcode are o nuanta intensa de negru, prin urmare, doar 1 sau 2 straturi sunt suficiente pentru a obtine un efect de gene false.

    Răspunde
  2. Mona_mona17

    vreau si eu aceasta minune! 🙂

    Răspunde
  3. Simina

    Folosesc rimelul acesta de ceva timp si voi continua sa-l folosesc pentru mult timp. Imi separa frumos genele si, cel mai important – dureaza mult. Il pot purta toata ziua, fara riscul de a se intinde sau de a se coji 5/5 🙂

    Răspunde
    • Alexandra

      Prefer să nu risc, de obicei folosesc rimeluri rezistente la apa şi din cate stiu, acest rimel nu ofera acesta versiune.

      Răspunde
  4. Floare-de-nu-mă-uita

    dau acestui rimel 4/5. este miştooo, totusi pretul este un dezavantaj

    Răspunde
  5. Oana23

    Am inceput sa folosesc Lashcode şi chiar sunt curioasa dacă imbunatateste conditia genelor. Pana acum, sunt fermecata de efectul sau. Nu stiam ca genele mele pot fi atat de lungi

    Răspunde
  6. Blonda

    Gene extrem de lungi, machiajul ofera un efect incredibil la nivelul genelor inferioare 🙂

    Răspunde
    • Vero_nica_

      exact! totuşi, arată natural şi acesta este cel mai bun lucru pentru mine cu privire la acest rimel! <3 un efect foarte feminin şi uimitor <3 Îmi aminteşte de rimelul Le Volume Chanel

      Răspunde
  7. Palilula

    nu ştiu ce este toata agitaţia asta despre lancome. Pentru mine, doar hypnose a fost minunat, celelalte sunt de o calitate îndoielnică. Sau poate că genele mele nu s-au înţeles bine cu aceste rimeluri, dar multe fete au aceeaşi părere ca mine

    Răspunde
  8. Fata din vis

    Nu ştiu produsul, dar trebuie să-l cumpăr. P.S. Frumoasă recenzie

    Răspunde
  9. Amira

    Rimelul este splendid, nu se întinde, nu se cojeşte şi este uşor de îndepărtat. Efectul corespunde descrierii producătorului, nicio îndoială în privinţa asta. Cel mai mare avantaj al acestui produs, cel puţin pentru mine, este că nu lasă creează un efect artificial.

    Răspunde
  10. Ștrumfița veselă

    Personal, cred că acest rimel este cel mai bun din câte am folosit. Este foarte eficient, îl folosesc de 4 luni. Evident, genele mele sunt scurte şi rare, dar acest rimel face miracole 🙂

    Răspunde
  11. Miha

    serios? asa ceva merita laude?

    Răspunde
  12. Toni

    Descrierea produsului a fost suficienta pentru a mă determina să cumpăra rimelul. Nici măcar nu am citit recenziile şi trebuie să vă spun să sunt uimită. Sunt la al doilea tub de rimel şi pana acum nu am mai văzut un rimel mai bun ca acesta.

    Răspunde
  13. Roșcățica

    Pentru mine, nu are egal!

    Răspunde
  14. Vișină putredă

    Bine, este bun, dar cred ca pot gasi cel puţin câteva rimeluri la fel de eficiente. Desigur, în acest interval de preţ.

    Răspunde
  15. Cici Balerina

    Un rimel foarte bun şi rezistent, dar tot cred că este o nebunie să cheltuieşti atâţia bani pe un rimel.

    Răspunde
    • Matilda

      Dacă nu era prietena mea care mi-a făcut cadou acest rimel, nu aş fi auzit de această marcă. Acest rimel este, pur şi simplu, incredibil!! Este doar o altă dovadă că nu doar mărcile foarte renumite şi scumpe produc cosmetice bune – majoritatea profită de entuziasm sau de opiniile pozitive despre marcă. Câteodată, merită să rişti şi să cumperi un produs mai puţin cunoscut – este simplu de văzut că obiectivul principal este de a crea un rimel rafinat. O bijuterie de produs cosmetic 😀

      Răspunde
      • Lilly_R

        Şi eu l-am primit cadou şi îmi place rimelul, dar nu-l voi cumpăra pentru că este prea scump. sunt fericita ca pot utiliza un rimel exclusiv ca acesta, dar pretul este in afara bugetului meu

        Răspunde
  16. Văduva veselă

    Acest rimel actionează perfect pentru mine. Am gene destul de dese, dar scurte şi lashcode le alungeşte şi le separă superb. Genele sunt lungi timp de câteva ore deoarece rimelul nu se cojeşte şi, în general, il consider perfect pentru mine. Recomand acest produs din toata inima.

    Răspunde
  17. Aurelia

    Ok, am auzit recent despre acest rimel, dar nu-l pot găsi nicăieri. Îmi poate explica cineva?

    Răspunde
  18. Mira_bella

    Un produs ABSOLUT NECESAR! 🙂 tubul este incredibil de elegant cu o adevarata minune in interior! Unele rimeluri au nevoie de aproximativ 2 saptamani pentru a capata o consistenta densa, dar nu este cazul deoarece Lashcode este minunat inca de la prima aplicare. Nu alipeste, iar aplicatorul curbeaza si perie superb genele

    Răspunde
  19. Florentina

    Şi eu am observat că genele mele au devenit mai puternice, dar adevărul este că am observat asta după cam o lună. Până acum, îmi cădeau câteva gene fie în timpul aplicării machiajului, fie în timpul demacheirii. Acum nu se mai întâmlă. În afară de asta, chiar îmi place efectul asupra genelor.

    Răspunde
  20. Emilia

    Cred că voi încerca şi eu acest rimel, pentr că nu am suficientă răbdare să folosesc şi un balsam de gene

    Răspunde
    • zori_de_zi

      nimeni nu ma va putea convinge ca un rimel poate oferi exact aceleasi efecte ca un balsam sau ser. Dacă doresti sa iti ingrijesti corespunzator genele, trebuie sa folosesti un ser bun şi sa-l aplici cu regularitate. Nu vei obtine niciun efect daci nu utilizezi un produs de ingrijire potrivit. Dar şi protectia de-a lungul zilei este crucială şi daca nu ma insel, acest rimel protejeaza genele 100%

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *